Carmi en Ambiorix openen Ambiorix Flagship corners

Carmi en Ambiorix openen begin oktober 2019 in de vestigingen van Carmi Korbeek-Lo en Carmi Zemst een Ambiorix Flagship corner. Carmi en Ambiorix bundelen hiermee hun krachten om aan de consument een unieke ervaring aan te bieden.

Lees meer

'Met Vier in Bed' en 'Het Huys van Steyns'

Laurent en Corné Meertens geven een inkijk in hun prachtige hotel dat 125 jaar geleden bewoond werd door Louis Steyns de oprichter van de schoenenfabriek Ambiorix.

Lees meer

Ambiorix opent een 4de Flagshipstore in Gent

Sinds 1 April heeft Ambiorix naast Antwerpen, Brussel en Hasselt nu ook een flagshipstore in Gent. Deze historische stad in de derde winkelstad in België en hier mocht Ambiorix niet ontbreken. Opvallend nog zijn de ongewone openingsuren van de nieuwe winkel. Die zal op weekdagen geopend zijn van 15u tot 19u en op zaterdag van 10u tot 18u. Daarmee wilen wij tegemoet komen aan de verwachtingen van de klanten.

Lees meer

Ambiorix breidt assortiment handtassen verder uit

Ambiorix richt zijn blik ook op vrouwenaccessoires en presenteerde exact een jaar geleden de allereerste Ambiorix handtas, MAX. Na de zomeruitvoeringen van de MAX eerder dit jaar, volgt vandaag de release van een nieuwe handtas in de collectie, FELIX.

Lees meer

MAX, Linde Hermans ontwerpt de eerste handtas voor Ambiorix

Schoenenfabrikant Ambiorix richt zijn blik ook op vrouwenaccessoires en presenteert de handtas MAX. De tas weerspiegelt het imago van Ambiorix. Kenmerkend zijn de kwaliteit in materiaal en afwerking, het ambachtelijke productieproces en de tijdloze vormgeving.

Lees meer

Out of the Box nr. 5

Doorblader hier het 5de nummer van het Out of the Box magazine.

Lees meer

De schoen van de racekampioen, Anthony Kumpen.

Een artikel uit het Lifestyle Magazine 'Ferm'.

Lees meer

Vier met ons mee en win.

Neem deel aan onze jubileumwedstrijd en win.

Lees meer